Skip Navigation Links

Degustace Přerov


Pozýváme všechny milovníky vína a delikates již na třetí degustaci vína která se uskuteční na obvyklém místě, tj. Výstaviště Přerov, administrativní budova. Termín: 23.9.2011 19:30  Vstup 80 kč. 

 

Po vstupu do areálu výstaviště se na první křižovatce dáte doprava po cca 30 metrech po pravé straně je Administrativní budova. Víc info s mapkou najdete na našem blogu, kdyby vám to nebylo jasné, zavolejte nebo napište, nasměrujeme vás.

 

Vstupné na akcii je 80 Kč a zahrnuje cca 10 vzorků vína z čeho jsou 2x bílé mladé, 2x růžové mladé, 2x červené mladé , 1-2x mladé speciál neboli semicrianza (částečné zrání v sudu) 1-2x crianza (zrání v sudu 9-12 mesíců) a  možná  reserva, tj rok v sudu a minimálně dva roky zrání v láhvi. Dále ochutnávka pravých španělských oliv od Barruzu , vzorek sýru ze Španělska, ochutnávka olivového oleje, pravého Extra Virgin za studena lisovaného od Bodegas Ochoa a naložených sušených rajčat (Itálie)  

Účast prosím potvrzovat na mail marek@satisfied.cz nebo tel 773653870 čím dřív tím lepe ale nejpozději do 22.9 do cca 18:00. Pocet míst je limitovaný na 40, takže poprosím ti kteří si rezervují místo a pak nemohou přijít aby dostatečne dopředu informovali o zrušení účasti. 

Součástí degustace je promítání a povídání o Španělsku a španělském vinařství.

Těšíme se na vaši účast.

více na http://spanelskavina.blogspot.com/2011/06/degustace-prerov-2272011.html



V internetovém obchodě spanelskavina.com a satisfied.cz platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let